Cei cinci administratori numiti de Ministerul Comunicatiilor in CA al companiei Posta Romana vor demisiona, dupa plecarea ministrului de resort, Razvan Mustea, si instalarea noului Guvern.
"In spiritul decentei care a caracterizat acest cabinet, toti membrii CA numiti provizoriu isi vor da demisia odata cu plecarea mea", a declarat Mustea intr-o conferinta de presa in care si-a prezentat bilantul la conducerea institutiei, precizeaza Mediafax.

In luna aprilie au fost inlocuiti cinci membri CA ai companiei, care aveau ca obiective asigurarea provizoratului pana la numirea unui management corporatist, controlul procesului de achizitii publice, reanalizarea investitiilor si bugetului de venituri si cheltuieli al companiei, a precizat oficialul.

In prezent, la Posta Romana este in derulare procedura de selectare a consultantului pentru procesul de privatizare.

MCSI detine pachetul majoritar de actiuni la Posta Romana, iar Fondul Proprietatea detine 25% din capital.

Ministrul a afirmat ca pleaca de la conducerea ministerului cu constiinta impacata si regreta ca nu a putut finaliza anumite proiecte.

"In Ministerul Cominicatiilor toata echipa de consilieri isi va incheia mandatul in momentul in care eu voi pleca, respectiv momentul in care noul ministru va fi investit prin votul Parlamentului", a spus Mustea.

Pentru functia de ministru al Comunicatiilor in Guvernul Ponta a fost desemnat vicepresedintele PSD, Dan Nica, care a mai detinut acest portofoliu, in perioada 2000-2004, in Guvernul Nastase.

Intrebat de jurnalisti ce parere are despre viitorul ministru, Mustea a raspuns ca i se pare "decent" ca mai intai sa vada programul de guvernare al noului Guvern si cum se va comporta noul Guvern.

El a mai spus ca membrii guvernului Ungureanu, provizoriu si cu prerogative limitate, trebuie sa-si faca datoria pana la investirea noului executiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri