Network One Distribution (NOD – cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), unul din cei mai importanti distribuitori de produselor electro-IT, vrea o crestere de 50% a vanzarilor AMD in Romania si Bulgaria dupa ce a fost numita drept AMD regional distributor in cele doua state europene.
„Estimam ca, prin noul statut, vom genera anul acesta o crestere de 50% in Romania si Bulgaria. Incepem cu produsele destinate PC-urilor si vom introduce pana la finalul anului si procesoarele pentru servere”, a declarat Razvan Ziemba (foto), director general Network One Distribution.

NOD va distribui echipamentele AMD pentru PC (procesoare, placi de baza si placi grafice) in Romania si Bulgaria.

“Romania si Bulgaria raman piete importante pentru AMD,” a declarat Alberto Bozzo, AMD Corporate VP EMEA."

Piata locala de PC-uri a marcat anul trecut o revenire a vanzarilor, iar estimarile privind anul acesta arata mentinerea trendului ascendent.

In acest context, Network One Distribution apreciaza ca piata de componente pentru PC-uri va avea anul acesta un avans de 6%, evolutie ce se va reflecta si in vanzarile de procesoare. In prezent, NOD este cel mai mare distribuitor de componente pentru computere din Romania, cu o cota de piata ce depaseste 18%.

In urma parteneriatului, Network One Distribution va avea acces la programe de vanzari dedicate, in vreme ce partenerii NOD vor avea acces la beneficiile oferite de AMD Fusion Partner Program.

Network One Distribution a realizat in 2011 o cifra de afaceri de 200 de milioane de euro si a inregistrat o cota de 20,5% pe piata electro-IT estimata la 880 milioane de euro.

NOD face parte, alaturi de eMAG si Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri