Oferta publica initiala a Facebook este deja suprasubscrisa, a declarat o sursa apropiata situatiei, la numai cateva zile dupa ce cea mai mare retea de socializare din lume a initiat un turneu de prezentari in SUA pentru atragerea investitorilor, transmite Mediafax.
In pofida temerilor privind incetinirea cresterii, a unui pret destul de ridicat si a semnelor ca Facebook are probleme in majorarea veniturilor din publicitate pe telefoanele mobile, investitorii institutionali au indicat deja ca cererea pentru actiuni Facebook a depasit oferta, a spus sursa citata pentru Reuters.

Analistii afirma ca Facebook, care vizeaza atragerea a circa 10,6 miliarde de dolari prin vanzarea a 337 milioane de actiuni la 28-37 dolari pe titlu, ar putea creste intervalul de pret daca cererea se dovedeste a fi suficient de solida.

Facebook a refuzat sa comenteze.

Tranzactionarea actiunilor Facebok ar trebui sa inceapa la sfarsitul saptamanii urmatoare.

Actiunile Facebook vor incepe tranzactionarea vineri, pe 18 mai, oficialii companiei incepand un “roadshow” pentru promovare lunea viitoare, in SUA. La roadshow va participa si fondatorul companiei, Mark Zuckerberg.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri