Motorola a anuntat o tehnologie video-sharing menita sa permita digital video recorderelor sa trimita programe inregistrate pe telefoanele Motorola.
Aceasta ultima tehnologie este parte a initiativei Motorola pentru o retea media in-the-home, anuntata la inceputul saptamanii trecute in cadul targului CTIA Wireless 2006, menita sa permita multiplelor dispozitive din intrega casa sa acceseze un singur DVR Motorola prin set-top box-uri.

Serviciul DVR-to-Mobile va fi oferit de furnizorii de cablu prin set-top box-urile Motorola utilizand OCAP, software-ul interactive-service standard pentru industria de cablu.

DVR-ul va avea un locas pentru telefon. In momentul in care telefonul mobil este plasat in acest locas, se poate utiliza interfata DVR pentru a copia continut pe telefon, precum filme sau emisiuni de televiziune. Pentru moment, Motorola Razr V3x este singurul telefon capabil sa primeasca si sa afiseze acest continut.

Clientii vor putea sa acceseze DVR-ul si de la distanta de pe telefonul mobil prin deschiderea unei icoane care ii duce la interfata DVR. De acolo pot programa DVR-ul ca si cand ar fi acasa. Insa, continutul poate fi descarcat doar prin plasarea telefonului in locasul special al DVR-ului.
Efortul Motorola de a permite incarcarea de continut pe telefonul mobil nu este singular. SlingMedia a lansat saptamana trecuta SlingPlayer mobile, care permite utilizatorilor sa urmareasca emisiuni TV in direct sau continut inregistrat cu un DVR, precum si sa programeze de la distanta DVR-urile SlingBox. Serviciul functioneaza cu orice telefon mobil Microsoft Mobile.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri