Operatorul de plati in numerar si online PayPoint Romania a marit numarul punctelor de plata care ofera servicii de plati, facturi si incarcare electronica cu 12%, pana la 6.730 de magazine partenere, in anul financiar 2011-2012.
Tot in Romania, compania a generat 19 milioane de tranzactii plati facturi, in crestere cu 56% fata de cel inregistrat cu un an inainte.

Filiala locala a PayPoint a incheiat in perioada mentionata opt noi contracte in domeniile in care deja activeaza – utilitati, servicii financiare, telecom.

Compania din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a procesat 659 milioane tranzactii la nivel de grup, in crestere fata de cele 590 milioane tranzactii raportate in anul precedent. Valoarea totala a tranzactiilor a depasit nivelul de 12 miliarde lire sterline, in crestere cu aproape 1,5 miliarde.

Pentru liniile de activitate in dezvoltare (in care se incadreaza si PayPoint Romania), compania a raportat venituri nete in crestere cu 44%.

La nivelul intregului grup, au fost anuntate venituri nete de 90,4 milioane lire sterline, in crestere cu 9,3 % fata de anul anterior si un profit inainte de impozitare de 37,2 milioane lire sterline, in crestere cu 8%.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri