Motorul pietei de solutii ERP (planificarea resurselor intreprinderii) sunt companiile de servicii (cum sunt cele de call center, de exemplu) , afirma conducerea grupului Sage, unul dintre cei mai mari producatori de software de business care au intrat pe piata locala printr-un parteneriat cu Deveho Consuling.
Cei de la Deveho Software Consulting isi doresc sa aiba pana la finalul anului trei proiecte bazate pe solutiile Sage, ceea ce ar inseamna afaceri de 200.000 de euro din vanzari de licente si servicii.

Grupul Sage este un furnizor de software de business, cu afaceri de circa 1,53 miliarde de euro si in jur de 6 milioane de clienti, majoritatea IMM-uri. Acesta isi propune ca in cinci ani sa ajunga la o cota de piata de 15% pe piata din Romania, target care se aplica pentru toate pietele pe care intra.

In Romania, compania a lansat solutia de software de business Sage ERP X3, software care se adreseaz companiilor cu 50 pana la 2.500 de angajai. In prezent, aceasta este folosita de 3.500 de companii din 56 de tari, printre cei mai importanti clienti numarandu-se Société Générale, Michelin si L’Oreal.

Vanzarile de solutii ERP vor ajunge anul viitor la valorile de dinainte de criza, cel mai bun an pentru acest segment fiind 2008. In acel an piata s-a ridicat in 2008 la 120 milioane euro, in 2009 vanzarile au scazut cu 17% la 99,6 milioane euro, iar in 2010 au ajuns la 95,8 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri