Furnizorul de solutii informatice Wizrom Software a implementat Warehouse Expert, o solutie de management al depozitelor si livrarilor la Romaqua Group, imbuteliatorul apei minerale naturale Borsec.
Valoarea proiectului este de cateva sute de mii de euro, iar solutia software oferita va fi implementata in toate fabricile si depozitele Romaqua Group in trei luni.

„Mediul competitiv impune o abordare si mai exacta a activitatilor si a proceselor, pentru a controla si eficientiza cu precizie costurile operationale”, a declarat Nicolae Palfi, vicepresedintele Romaqua Group.

Solutia WarehouseExpert asigura monitorizarea linia de productie, procesele de stocare, inventariere, management al reaprovizionarii, ridicare si impachetare, incarcare si livrare, si functionalitati precum facturare, transferuri intre depozite si altele. Aceasta este implementata si la alte companii din FMCG, dar si la verticale precum manufacturing, pharma si servicii logistice.

Wizrom Software este o companie fondata in 1992 care este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto. Compania s-a dezvoltat in ultimii ani la nivel regional, compania avand clienti in Republica Moldova, Bulgaria,Serbia si Ungaria. Wizrom Software are 3.350 de clienti activi si peste 30.000 de licente instalate.

Romaqua Group are in portofoliu 12 branduri: Borsec (ape minerale), Stanceni (apa minerala), Aquatique (apa minerala naturala oligominerala), Giusto, Quick Cola, Lamaita si Cico (bauturi racoritoare), Metropolitan Caffé (cafea), Metropolitan Play (seminte de floarea soarelui), Giusto Elektrik (bautura energizanta), Albacher si Dorfer (bere).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri