Nokia, cel mai important producator de terminale mobile din lume, a castigat trei premii -\'Producatorul anului\', \'Cel mai inovator produs\' si \'Cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic\'- din partea revistei britanice Mobile News
Juriul, format din experti in domeniul mobilitatii, a acordat companiei Nokia titlul de 'Producator al anului', datorita actiunilor 'curajoase' intreprinse in 2005: lansarea sub-brand-ului Nokia Nseries, patrunderea in teritorii noi prin intermediul platformelor Nokia dedicate muzicii si utilizatorilor tineri, reafirmarea pozitiei de leadership in design si constituirea unei noi forte de vanzari.

Nokia a castigat, de asemenea, premiul pentru 'Cel mai inovator produs', pentru Nokia N91. Recunoscut pentru calitatea experientei muzicale mobile pe care o ofera, Nokia N91 este dispozitivul muzical varf de lance din performanta si revolutionara gama multimedia Nokia Nseries. Nokia N91 este primul dispozitiv 3G cu hard disk integrat de 4 GB, punand la dispozitia utilizatorilor cea mai mare capacitate de stocare existenta pana acum pe un terminal: pana la 3000 de melodii sau echivalentul a 12,5 ore de calitate audio fara precedent.

Companiei Nokia i-a fost decernat si premiul pentru 'Cel mai avansat produs din punct de vedere tehnologic', pentru Nokia N92. Nokia N92 este primul dispozitiv mobil din lume cu DVB-H integrat si reprezinta un important pas inainte atat pentru industria de mobilitate, cat si pentru industria de televiziune. in contextul apropiatei lansari globale a serviciilor de televiziune DVB-H, planificata pentru anul acesta, Nokia N92 ofera o perspectiva asupra felului in care vom consuma televiziune mobila in viitor.

'Toti angajatii Nokia au muncit foarte mult in 2005 pentru a consolida pozitia de producator-lider a companiei si pentru a crea dispozitive ultramoderne, precum Nokia N91 si Nokia N92. Este minunat ca aceasta munca sa ne fie recunoscuta - mai ales atunci cand recunoasterea vine din partea colegilor nostri din industria de mobilitate', a declarat Mats Wolontis, Director executiv al operatiunilor Nokia in Regatul Unit.

Aflate acum in cel de-al 12-lea an de desfasurare, Premiile Mobile News vin sa rasplateasca cele mai bune produse, servicii, inovatii si companii din industria de comunicatii mobile a Regatului Unit. Premiile au 15 categorii, care acopera toate zonele industriei, de la 'Cel mai bun dealer/comerciant de mici dimensiuni' la 'Cel mai bun producator'.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri