Versiunea pe albastru a noului Samsung Galaxy S3 - Pebble Blue - va ajunge pe piata cu intarziere din cauza ca producatorul sud-coreean a intampinat probleme cu vopseaua noilor dispozitive, relateaza GSMArena.com.
Varianta pe alb a terminalului mobil va fi disponibila conform programul stabilit initial, dar Samsung a anuntat ca modelul albastru va ajunge pe piata cu o intarziere de 2-3 saptamani.

Problema tine de procesul de fabricatie al noilor dispozitive mobile care a dus la aparitia unor pete decolorate pe spatele carcasei. Compania sud-coreeana a luat in calcul amanarea lansarii pe piata a acestor telefoane mobile ce ar putea impiedica livrarea smartphone-ului catre cumparatori.

In total vor fi distruse si fabricate din nou circa 600.000 de astfel de carcase de culoare albastra.

Samsung Galaxy S3 a fost lansat pe 4 mai, in cadrul unui eveniment desfasurat in Londra si pus spre vanzare in Europa incepand din 29 mai.

Samsung a introdus primul telefon Galaxy in 2010, la trei ani dupa debutul iPhone.

In primele trei luni ale anului, Samsung a comercializat in total 44,5 milioane de aparate smartphone, respectiv 21.000 de unitati pe ora, ceea ce i-a conferit o cota de piata de 30,6%.

Apple a vandut 35,1 milioane iPhone - concurentul principal pentru seria Galaxy S a celor de la Samsung - in aceeasi perioada, obtinand o cota de piata de 24,1%.

Foto: captura mobilebulgaria.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri