In cadrul unei ceremonii ce a avut loc in deschiderea Cisco Expo 2006, S&T Romania a primit distinctiile Cisco Enterprise Partner of the Year si Cisco Premier Partner of the Year pentru Romania, precum si Cisco Premier Partner of the Year pentru regiunea Europei Centrale si de Est. Aceste distinctii vin sa recunoasca performantele S&T Romania in furnizarea de solutii si servicii de inalta calitate pentru clientii sai ca urmare a parteneriatului cu Cisco Systems.
Astfel a fost reeditata ceremonia sustinuta cu ocazia intalnirii anuale a Cisco Systems cu partenerii sai, desfasurata la jumatatea lunii martie la San Diego, California.

Cisco este hotarata sa asigure partenerilor sai intregul suport in demersurile lor de a se dezvolta continuu. Cu prilejul Cisco Partner Summit 2006 am impartasit viziunea Cisco de a sprijini partenerii sa se diferentieze intre ei si sa dezvolte noi piete. impreuna vom continua sa fim inovativi tehnologic pentru a depasi permanent asteptarile clientilor nostri, a spus Keith Goodwin, Senior Vice President, Worldwide Channels Cisco Systems.

Printre criteriile care au stat la baza acordarii premiilor obtinute de S&T Romania se numara abilitatile de a crea, implementa si de a asigura mentenanta solutiilor Cisco, capacitatea de a furniza solutii pentru verticale industriale, nivelul de satisfactie a clientilor identificat pe baza chestionarelor completate de acestia, precum si rata de crestere anuala a volumului de vanzari a produselor Cisco.

Prestigiosul premiu certifica eforturile comune ale Cisco si S&T Romania de a furniza cele mai eficiente solutii de comunicatii integrate pentru mediul de afaceri. Putem afirma ca acest parteneriat a depasit dimensiunea comerciala si reprezinta un stimulent permanent pentru echipa noastra de a pune la dispozitia clientilor sisteme informatice ce incorporeaza solutii de comunicatii cu costuri reduse de implementare, exploatare si intretinere, a declarat Bogdan Cocora, Managing Director S&T Romania.

S&T, in calitate de Cisco Premier Certified Partner, promoveaza adoptarea acestei tehnologii, compania insasi constituind un exemplu practic de aplicare si utilizare a telefoniei pe retea IP.
Experienta acumulata de specialistii S&T Romania in urma dezvoltarii si mentenantei retelei interne a fost pusa in valoare cu ocazia implementarii altor proiecte. Acest lucru a condus la crearea unui set de bune practici gata de a fi aplicate pentru optimizarea infrastructurii de comunicatii a clientilor companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri