Anul trecut, compania a angajat in jur de 50 de persoane, marindu-si astfel echipa cu 40% fata de 2010. La inceputul lui aprilie anul acesta, Incrys avea 200 de angajati.

Incrys, companie de outsourcing software, angajeaza circa 70 de oameni in 2012

Incrys, companie de outsourcing software, angajeaza circa 70 de...

"Angajarile vor continua si in 2012, intr-un ritm cel putin la fel de sustinut ca si in 2011. Dorim sa diversificam profilul si aptitudinile membrilor echipei noastre, pentru a raspunde cat mai bine evolutiei globale a pietei. In acest moment recrutam specialisti in Java si cloud computing", declara Gheorghe Pasc, directorul general al Incrys.

Compania de consultanta si servicii IT a fost infiintata in anul 2000 si lucreaza pentru clienti din Vestul si Estul Europei, SUA si Canada.

Citeste si:

In 2011, Incrys a avut o cifra de afaceri de 10,1 milioane de euro, mai mare cu 64% fata de anul anterior.

“Aceasta evolutie este rezultatul cresterii numarului de proiecte noi, de valoare mare, dezvoltarii continue si eficientizarii metodologiilor aplicate cat si cresterii numarului de angajati”, a mai spus Pasc.

Din acest an Incrys a devenit Authorized Education Provider al QAI Global Institute aducand astfel, noi servicii de training & certificari IT pe piata romaneasca. Cursurile si certificarile oferite se adreseaza atat profesionistilor IT care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile, cat si companiilor care vor sa-si pregateasca si sa-si certifice angajatii in tehnologii precum Agile, ITIL.