Sony a dezvaluit o noua linie de PC-uri in Japonia, care intr-o multime de privinte seamana mai mult cu televizoare decat cu PC-uri
PC-urile Vaio L sunt computere desktop flat all-in-one si functioneaza ca si centre de divertisment. Design-ul a fost inainte utilizat de companie in unele televizoare. Modelele L sunt similare cu PC-urile Vaio W lansate in SUA in 2002.

Succesul Sony in afacerea PC a inregistrat cresteri si scaderi. Dupa ce s-a luptat pe piata desktop, compania a inregistrat un mare succes catre sfarsitul anilor 90 cu Vaio 505, un notebook subtire intr-o carcasa metalica aurie. Pana in 2002, Sony s-a impus ca unul dintre producatorii mondiali de PC-uri cu cea mai mare crestere. Insa apogeul vanzarilor a trecut. Unele designuri PC - precum Vaio U, un computer handheld - s-au vandut doar in cantitati mici.

Ideea din spatele liniei L este de a integra cunostintele si experienta Sony din domeniile TV si stereo in linia sa de PC-uri. Toshiba abordeaza o strategie similara in cazul PC-urilor sale Qosimo, care functioneaza si ca televizoare LCD.

Modelul VGC-LA din noua linie prezinta un monitor de 19-inch cu o rezolutie 1680/1050 pixeli, un cip T2300 Intel Core Duo ce ruleaza la 1.66GHz, 512 MB memorie, un hard drive de 200GB, o camera video incorporata, capacitati integrate de inregistrare video si un DVD recorder multiformat. PC-urile L Vaio sunt dotate si cu un cititor e-money Felica.

Versiunile introductive ale PC-urilor Vaio L vor avea un pret de pornire de 1.400$. PC-urile vor aparea pe piata japoneza catre sfarsitul acestei luni.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri