In contextul extinderii rapide la nivel global, Endava a achizitionat o companie IT in Bucuresti si isi va extinde operatiunile din Capitala. Oficialii companiei nu au dorit sa ofere informatii despre compania achizitionata spunand doar ca ea le va permite sa creasca numarul angajatilor la peste 320 de angajati.
“Rezultatele bune ale companiei determina o continuare a extinderii si a investitiilor noastre in Romania si Republica Moldova. Cresterea operatiunilor noastre in aceasta regiune a atins nivelul la care avem nevoie de un centru de livrari mai mare in Bucuresti, care, comparativ cu alte centre IT din Romania, are cea mai indelungata traditie si cea mai mare capacitate in domeniul dezvoltarii proiectelor IT. Noul nostru sediu si recenta achizitie ne vor permite sa crestem la peste 320 de angajati in Bucuresti. Astfel, impreuna cu celelelate centre de livrari din Romania si Republica Moldova, vom putea creste la peste 1.600 de angajati”, conform lui John Cotterell, chief executive Endava.

Compania are in prezent aproximativ 500 de angajati in Romania, dintre care 250 la Cluj-Napoca, 210 la Iasi si 30 la Bucuresti.

Noul sediu al Endava din Bucuresti va avea o suprafata de 2.420 metri patrati pe 2 etaje si va fi situat in complexul AFI Business Park.

Endava vrea sa ajunga la 320 de angajati in Bucuresti pana la sfarsiul anului 2013. Intr-o etapa ulterioara de extindere a sediului, compania are in vedere sa treaca de 600 de angajati din 2014.

Furnizorul de servicii IT a fost infiintat in anul 2000, iar in prezent are opt sedii, in Marea Britanie, Statele Unite, Romania si Republica Moldova.

Pe piata locala, compania este unul dintre principalii furnizori de servicii de outsoucing IT, livrand solutii de business si servicii informatice in special pentru organizatii mari din Marea Britanie si Statele Unite. Printre clientii Endava se numara companii precum IMG Worldwide, UBS, Cadbury, Banca Transilvania, BancPost, AVIVA, Aegon Life si BRD Fond de Pensii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri