Gecad ePayment, integrator de solutii pentru comert electronic, anunta astazi lansarea campaniei CeCumperiAzi.ro, un proiect inedit ce include realizarea unei emisiuni educative si informative despre comertul electronic in Romania.
Despre si cu magazine virtuale, emisiunea CeCumperiAzi.ro contine o sectiune cu sfaturi si informatii despre comertul electronic: cum se face o comanda pe Internet, prin ce modalitati se face plata, detalii despre cardurile acceptate online, despre securitatea tranzactiilor efectuate pe Internet cat si o sectiune informativa in care este promovat un magazin virtual inrolat in sistemul ePayment.

Am initiat acest proiect deoarece am sesizat necesitatea intensificarii campaniilor informative pe tema comertului electronic. incurajator este faptul ca premisele pentru dezvoltarea acestui tip de comert exista: un grad de acces la internet in continua crestere, sporirea numarului de carduri activate pentru plata online, utilizarea sistemului de securitate 3D Secure. Ceea ce lipseste este o mai buna informare a populatiei in acest sens. declara Carmen Sebe, CEO GECAD ePayment.

De asemenea, companiile trebuie incurajate sa includa in strategia de afaceri acesta modalitate de a isi promova si vinde produsele. Abordand aceste doua aspecte importante, suntem siguri ca emisiunea se va dovedi un succes si un inceput de drum. Clientii nostri au raspuns deosebit de pozitiv la initiativa GECAD ePayment, oferindu-si intregul sprijin pentru realizarea emisiunii, a continuat Carmen Sebe.

Cecumperiazi.ro va fi difuzata zilnic pe postul Realitatea TV incepand de luni 17 aprilie. Programul de difuzare, detalii si sfaturi referitoare la comertul electronic se gasesc pe site-ul emisiunii, www.cecumperiazi.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri