Televoice, compania care detine brandul Evolio, lanseaza EvoTab Fun, o noua tableta, care va fi disponibila la vanzare in a doua jumatate a lunii iulie in toate retelele nationale de retail.
Contactati de wall-street.ro, oficialii companiei au declarat ca vor reveni in perioada urmatoare cu date despre pretul tabletei.

EvoTab Fun ofera acces la video-on-demand (video la cerere) sau aplicatii cu stiri, informatii despre vreme sau ultimele aparitii editoriale in format eBook.

Tableta are un ecran de 7 inci (17,78 de centimetri), grosime de 9,5 mm, autonomie de 7 ore in regim continuu de functionare si greutate de 330 grame. De asemenea, EvoTab Fun este dotata cu memorie RAM 1GB, Flash 8GB, procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern.

Pe de alta parte, tableta are suport pentru parbriz, incarcator auto, receptor GPS si harti de navigatie, toate incluse in pachetul de baza.

Tableta va fi disponibila la vanzare in a doua jumatate a lunii iulie in toate retelele nationale de retail.

Compania Televoice este detinuta de Liviu Nistoran si este al treilea jucator pe piata romaneasca de tablete PC, dupa Apple si Samsung.

Sursa foto: www.evolio.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri