Incepand cu 1 iulie 2012, Giovanni Chiarelli va prelua pozitia de chief technology officer la Vodafone Romania, conform operatorului telecom.
Giovanni Chiarelli s-a alaturat Vodafone Group in 2010, in functia de program delivery director, din care a coordonat implementarea unor functionalitati globale in zona online, IT, precum si crearea unor centre de excelenta pentru retail si tehnologie.

Anterior, Giovanni a detinut pozitia de chief information officer la Telecom Italia, dupa o cariera de zece ani in cadrul acestei companii.

Giovanni Chiarelli este absolvent al Institutului Politehnic din Milano, cu specialitatea electronica, si are un MBA de la SDA Bocconi, Milano.

In varsta de 45 de ani, Giovanni este casatorit si are trei copii. Printre pasiunile sale se numara fotbalul si tenisul, colectionarea de antichitati si lectura.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri