TotalSoft, producatorul regional de software de business, membru al grupului Global Finance, anunta deschiderea unei subsidiare in Austria in vederea consolidarii prezentei sale europene. Noul birou face parte din strategia de expansiune internationala care vizeaza, in urmatorii 3 ani, cresterea ponderii veniturilor din extern pana la 50% din cifra de afaceri a companiei.
Investitia este estimata a se ridica, pana la sfarsitul acestui an, la circa 300 000 euro, cifra care se asteapta a se amortiza prin contractele noi incheiate pana la finele lui 2012.

Cu o cifra de afaceri de 25 milioane euro in 2011 si un portofoliu international de clienti in 25 de tari precum Germania, Suedia, Franta, Polonia, Ungaria sau Cehia, TotalSoft este unul dintre cei mai mari producatori de solutii ERP din CEE. Oferta sa include de la sisteme de gestiune a resurselor (ERP) si pana la dezvoltarea de proiecte custom, solutii care sustin operatiunile multi-tara ale unor grupuri precum Deutsche Leasing, BNP Paribas sau Medicover. De asemenea, TotalSoft ofera servicii si solutii de project management de nivel mondial unor companii regionale cheie din domeniul Energiei si Petrol & Gaz.

Noua subsidiara va oferi suport local clientilor din tarile vorbitoare de limba germana, dar si din Polonia, Slovacia, Ungaria si Republica Ceha. Managementul biroului si operatiunile administrative sunt conduse de Marc Breit, cu un background in domeniul IT si in operatiuni de strategie de peste 15 ani, dar si cu o experienta de 5 ani in domeniul serviciilor financiare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri