Desi o piata cu un potential imens, Brazilia nu mai reprezinta un punct de interes si pentru producatorii taiwanezi de la HTC care au decis sa paraseasca statul sud-american.
Dupa ce seria de telefoane HTC One (V,S,X) a ocolit Brazilia, compania taiwaneza a anuntat ca se va retrage complet de pe piata din aceasta tara, pastrand doar un numar mic de angajati care va oferi doar suport tehnic clientilor de pana acum, relateaza TheVerge.

HTC ocupa ultimul loc in preferintele brazilienilor, dupa RIM si ZTE, cu o cota de piata de numai 0,11% pe piata telefoanelor smart din Brazilia.

In ciuda anuntului taiwanezilor de la HTC, Brazilia ramane una din cele mai importante piete pentru producatorii de telefoane mobile, unde circa 9 milioane de utilizatori si-au achizitionat un telefon smart in cursul anului trecut.

Analistii sustin ca Brazilia va devansa Marea Britanie la numarul de unitati vandute si va deveni a patra cea mai importanta piata de desfacere pentru vanzarea de smartphone-uri pana in 2016.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri