Toti abonatii persoane fizice si clienti companii ai Vodafone, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, au trafic de date dublu in roaming la optiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h, a anuntat compania.
Astfel, toti cei care vor doresc sa aiba acces la internet cand nu sunt in tara au de-acum de 100 MB pentru 24 de ore, fata de 50 MB pentru 24 h, traficul inclus in oferta anterioara din portofoliul Vodafone.

De asemenea, compania a redus costurile pentru traficul de date in roaming, pentru extraoptiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h. Practic, pretul extraoptiunii pentru zona principala a scazut de la opt la sase euro, cel pentru zona extinsa de la 12 la opt euro, iar cel pentru trafic suplimentar de la un euro la 0,70 de centi.

Cei care isi doresc pot activa optiunea de a avea internet pe laptop sau tableta în roaming, la un pret de 6 euro/24 h pentru” zona principala” (in Austria, Belgia, Cehia, Frana, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elveia i Marea Britanie, respectiv 8 Euro/24h pentru „zona extinsa” (Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia, Ghana, Qatar si Turcia).


Traficul suplimentar va fi taxat 0,7 euro/MB, respectiv 8 euro/MB, daca se folosesc alti operatori telecom in afara zonelor mentionate.

Tarifele sunt exprimate în euro, fara TVA.

Optiunea Vodafone Mobile Connect Daily Roaming 24h este disponibila pentru toti utilizatorii de laptop sau tableta si se adreseaza celor care calatoresc ocazional in 43 de destinatii din UE si din lume. Serviciul este valabil doar pentru abonaii Vodafone Mobile Broadband, clienti persoane fizice sau companii.

Vodafone Romania ofera servicii de roaming in 159 de tari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri