Un telefon fara fir destinat utilizatorilor neexperimentati, Gigaset A120 este un produs de calitate la un pret accesibil. In ciuda pretului accesibil, acest telefon beneficiaza de functiile care au facut din Gigaset un brand cunoscut in piata de telefonie, toate la o calitate Made in Germany, fara a face telefonul mai dificil de utilizat.
Gigaset A120 nu este doar un telefon atragator, ci beneficiaza si de un afisaj usor de citit, cu butoane generoase ce au un punct de presiune bine stabilit. Acest telefon poate fi montat pe perete, economiseste spatiu prin dimensiunea sa redusa, fiind creat in asa fel incat sa se plieze usor in statia-baza. Pentru acest telefon este disponibil si un model cu mesagerie vocala, 4 telefoane fara fir putand fi conectate la statia baza, astfel persoanele cu un buget mai redus se pot bucura de beneficiile telefoniei fara fir in locuinta personala.

Un alt avantaj important este consumul redus de energie: timpi de convorbire de pana la 18 ore si utilizarea in standby pana la 200 de ore sunt acum posibile. De asemenea, A120 are integrata o agenda telefonica de maximum 50 de contacte, putand inregistra pana la 25 de apeluri pierdute, afisand numele si numerele de telefon ale acestora, astfel incat utilizatorii sa poata sa recontacteze persoanele care le-au apelat. Mai mult decat atat, Gigaset A120 are si un serviciu de mesagerie, disponibil si atunci cand utilizatorii sunt in miscare.

Prin modulul ECO Plus, puterea de transmisie este oprita atunci cand telefonul este pozitionat in statia baza, reducand considerabil orice efect nociv pe care aceste unde le-ar putea avea asupra oamenilor sau mediului inconjurator.

Prin Gigaset A120, compania germana continua traditia produselor sale atragatoare din punct de vedere al designului, acest telefon fiind disponibil in diferite culori precum portocaliu, albastru deschis, alb, gri dar si negru. Acest telefon se potriveste perfect cu perioada acestui turneu final al Campionatului European de Fotbal, telefonul putand fi configurat in culoarea nationalei preferate. Toate aceste functii si facilitati ale telefonului Gigaset A120 sunt disponibile in magazinele acreditate la un pret foarte accesibil.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri