Nikon a deschis vineri al doilea magazin Yellow Store din Bucuresti, in mallul Sun Plaza, dupa o investitie de circa 300.000 de euro. Magazinul este operat de retailerul online EvoMag.ro.
Suprafata spatiului de vanzare este de 66 de metri patrati si EvoMag a pus la dispozitie 4 angajati pentru acest spatiu, din totalul de 54 pe care ii are retailerul.

“Am ales spatiul din Sun Plaza intrucat este o zona in care nu exista niciun magazin specializat pe aparate foto. De asemenea, traficul din Sun Plaza este bun – in weekend sunt cateva zeci de mii de oameni ce trec prin Mall”, spun reprezentantii Skin, unic importator Nikon in Romania.

Skin mai detine un magazin Yellow Store in Mall Baneasa. Reprezentantii companiei nu au dorit sa faca estimari privind vanzarile, spunand ca vor oferi aceste informatii dupa cateva luni de operare, pentru a nu se hazarda. “Cu toate acestea, in acest weekend, avand in vedere ca avem reduceri de 10% la toata gama de produse, putem spune ca estimam vanzari de 20-30.000 de euro”.

Marja de profit a EvoMag.ro din vanzarea de aparate foto Nikon este, conform oficialilor companiei, de sub 10% - o pondere tipica pentru retailul electroIT din tara.

Skin a inregistrat in 2011 afaceri de circa 30 mil. euro, peste jumatate din aceste venituri provenind din vanzarea produselor Nikon.

Sursa foto

Considerati ca locatia aleasa de Nikon este potrivita? De ce (nu)? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri