Lantul de magazine electroIT Flanco l-a numit director de vanzari – Dragos Sirbu, manager care in ultimii zece ani a lucrat pentru Altex Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de retail de electronice, electrocasnice si IT.
Anterior, Sirbu a fost director de vanzari si director de achizitii in cadrul Altex (2002-2006), respectiv director general al Credex Finantari, companie de credite pentru consum fondata tot Altex.

Noul director de vanzari Flanco este absolvent al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori – ASE Bucuresti.

“Ne propunem sa atingem o cota de piata de 15% la finalul anului, asa ca pasul firesc in aceasta directie a fost cooptarea unui director de vanzari cu experienta valoroasa care sa poata conduce echipa catre atingerea acestui obiectiv", declara Violeta Luca, director general adjunct al Flanco.

Dragos Sirbu va coordona o retea de 78 de magazine si peste 800 de angajati. Compania a avut anul trecut afaceri de 113,7 milioane de euro. Conducerea retailerului isi doreste sa ajunga la finalul anului la o cota de 15% dintr-o piata estimata 1,15 miliarde de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri