Cel mai mare producator de software pentru companii, SAP, a inregistrat in primul trimestru al acestui an un profit net de 282 milioane euro (347 milioane dolari), cu 11 la suta mai mare fata de cel din perioada similara a anului trecut, informeaza Rompres.
Potrivit datelor furnizate de companie, incasarile au crescut in perioada ianuarie-martie cu 18 la suta, pana la 2,041 miliarde euro (2,51 miliarde dolari).

SAP a precizat ca rezultate de datoreaza cresterii puternice a vanzarilor in SUA, unde a obtinut contracte de la companii importante precum Honeywell International.

Incasarile din licente de software au ajuns la 528 milioane euro (649 milioane dolari), cu 22 la suta peste nivelul din primele trei luni ale anului trecut.

Presedintele SAP, Henning Kagermann, a reiterat pronosticurile de imbunatatire a volumului de afaceri si a profitului pentru 2006 si a estimat o crestere peste medie in SUA.

Concernul estimeaza ca volumul de afaceri va creste cu 13-15 la suta in 2006 si incasarile din vanzarile de licente se vor majora cu 15-17 la suta, fiind impulsionate de noi produse, care se adreseaza in special intreprinderilor mici si mijlocii.

In primul trimestru al anului, incasarile in regiunea America au crescut cu 33 la suta, pana la 779 milioane euro (958 milioane dolari)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri