Bitdefender, cel mai mare producator local de solutii antivirus, a lansat generatia de produse 2013, in format electronic, la toti partenerii autorizati si pe site-ul de companie.
Suita Bitdefender 2013 cuprinde Antivirus Plus, Internet Security si Total Security, iar de la sfarsitul lunii august produsul va fi comercializat in format de retail si in magazinele de profil.

Versiunea este compatibila cu Windows 8 si protejeaza efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si ajuta la recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.

Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranta si confidentialitatea operatiunilor bancare online. Acesta se activeaza automat atunci cand utilizatorul acceseaza contul bancar printr-o retea wireless si creeaza o conexiune de nepenetrat, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatura virtuala pentru ca atacator sa nu poata intercepta ceea ce tasteaza utilizatorul.

Modulul Anti-Theft asigura controlul terminalelor mobile, inclusive cand acestea sunt pierdute sau furate, permitand blocarea, stergerea continutului si localizarea lor prin intermediul oricarui alt dispozitiv conectat la internet. Cu aplicatia Parental Control parintii pot monitoriza activitatea copiilor online, restrictionand accesul web in functie de ore sau de alti parametri setati de utilizator.

Bitdefender este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de software antivirus, compania protejand datele a aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali si companii din lumea intreaga.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri