Microsoft renunta la serviciul gratuit de webmailing Hotmail in favoarea Outlook.com. Producatorul Windows a inclus Hotmail in toate versiunile de Windows din 1998 pana in prezent, scrie BBC.com.
Noul serviciu va ajuta utilizatorii sa isi sorteze mesajele pe masura ce ajung si va permite acestora sa dea telefoane prin Skype.

Miscarea ar putea avea ca scop si atragerea de utilizatori de la concurentul Gmail, detinut de Google.

Microsoft spune ca in multe situatii email-ul a devenit “o corvoada” deoarece conturile utilizatorilor au inceput sa fie “supra aglomerate”. Solutia este o sortare automata a mesajelor in diferite zone pentru a face diferenta dintre newslettere, mailuri de la prieteni, posturi pe retele sociale si alti factori diferentiatori.

Outlook va fi conectat la Facebook, Twitter, LinkedIn, Google si Skype si va deveni disponibil utilizatorilor printr-un update “in viitorul apropiat”. Utilizatorii pot alege sa continue sa foloseasca Hotmail.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri