Valentin Jurcut (foto) preia conducerea operatiunilor comerciale ale producatorului de solutii de securitate Bitdefender din Romania si va coordona relatiile companiei cu partenerii locali, segmentul de business, precum si cel al clientilor consumatori individuali, conform companiei.
Razvan Valceanu, cel ce a condus operatiunile locale ale Bitdefender in ultimii cinci ani, va prelua conducerea businessului Bitdefender pe segmentul consumatorilor individuali si al companiilor mici si medii din Europa Centrala si de Est, Turcia si Israel.

Valentin Jurcut a ocupat anterior pozitia de general manager support and services in Bitdefender, iar de la 1 iunie anul acesta a preluat functia de enterprise sales ad services director pentru Europa Centrala si de Est. Jurcut are o experienta comerciala de peste 15 ani in domenii precum servicii financiare, telecomunicatii si IT.

’’Romania este o piata foarte importanta pentru Bitdefender, nu atat din punct de vedere al dimensiunii, ci mai ales datorita oportunitatilor si potentialului. Trendul actual este de virtualizare a mediilor de lucru, iar noile tehnologii vor da startul unor investitii semnificative in zona companiilor mari si a sectorului guvernamental”, a declarat Valentin Jurcut.

BitDefender este unul dintre principalii jucatori globali pe segmentul solutiilor de securitate virtuale, concurand cu Kaspersky, Symantec sau Norton Antivirus.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri