Berkshire Hathaway, compania de investitii condusa de Warren Buffett, a renuntat la actiunile Intel Corp si a achizitionat in schimb actiuni la companii petroliere, scrie Washingtonpost.com.
In trimestrul doi, Berkshire a renuntat la toate cele 7,7 milioane actiuni detinute in Intel, cumparand in schimb 2,8 milioane de actiuni la National Oilwell Varco si 27 milioane de actiuni in Phillips 66.

O alta miscare interesanta este reducerea actiunilor Berkshire in Procter & Gamble pana la 59 milioane de actiuni, in scadere cu 19% de la raportul anterior.

Firma lui Buffett si-a triplat actiunile detinute in Bank of New York Mellon, de la 5,6 milioane actiuni la 18,7 milioane.

Investitiile pe care le face Berkshire sunt urmarite cu atentie in piata deoarece omul de afaceri a dovedit de-a lungul timpului ca are o viziune deosebita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri