Vodafone Romania, al doilea operator local de telecom, a lansat in colaborare cu Editura Humanitas, unul dintre principalii jucatori din domeniul editarii de carte, o biblioteca digitala la statia de metrou Piata Victoriei (M2).
Aceasta va fi disponibila pana la 31 octombrie 2012.

Pasionatii de lectura isi pot descarca gratuit fascicule din carti direct pe telefonul mobil sau pe tableta, indiferent de reteaua de telefonie mobila pe care o folosesc.

Cum poti sa iti descarci fragmente de carte

Pentru a putea citi, ei trebuie sa scaneze QR code-ul disponibil pe cotorul cartii preferate, aflate pe unul dintre “rafturile” bibliotecii (foto).

Utilizatorii vor fi, astfel, directionati catre un site pe mobil - www.bibliotecapemobil.ro, de unde vor putea descarca, gratuit, un fascicul din fiecare carte, in format pdf, epub sau audio. Traficul in cadrul site-ului pe mobil este gratuit pana la 31 octombrie, pentru clientii Vodafone Romania.

Biblioteca contine 49 de titluri de carti si de 10 carti audio

Biblioteca digitala Vodafone dispune de 49 de titluri de carti si de 10 carti audio. Un singur titlu este disponibil pentru descarcare gratuita pe telefonul lor mobil sau pe tableta, in varianta integrala - e-book-ul Mateiu I. Caragiale - “Sub pecetea tainei”.

Daca utilizatorii vor dori sa achizitioneze orice alt titlu din “Biblioteca digitala Vodafone”, in varianta integrala, format e-book, acestia vor fi redirectionati catre website-ul editurii Humanitas, de unde vor putea cumpara online titlul respectiv.

Lista autorilor disponibili

Din lista autorilor disponibili in “Biblioteca digitala Vodafone” fac scriitori romani, dar si straini, printre care Neagu Djuvara, Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Constatin Noica, Gabriel Liiceanu, Andrei Plesu, Radu Paraschivescu, Amos Oz, Nikos Kazantzakis, Paulo Coelho, C.S Lewis sau Lev Tolstoi.

Cele 10 carti audio disponibile in biblioteca digitala sunt: Ion Creanga; Lev Tolstoi - Cuponul fals; Mateiu I. Caragiale - “Remember”; Milan Kundera - “Mortii varstnici sa cedeze locul mortilor tineri”; Mircea Cartarescu - “Ruletistul”; Mircea Eliade - “La tiganci”; Gottfried August Burger - “Aventurile baronului Munchausen”; Franz Kafka - “Metamorfoza”; Gabriel Liiceanu - “Ce ne facem cu calul negru? Despre caderea in trup, dragoste si ipocrizie”; George Toparceanu- “El major si ea minora”.

Lista completa a cartilor si a autorilor din “Biblioteca digitala Vodafone” este disponibila la adresa: www.bibliotecapemobil.ro.

Proiectul “Biblioteca digitala Vodafone” a fost dezvoltat de Vodafone Romania, in parteneriat cu Editura Humanitas, Metrorex si agentia de comunicare McCann Ericsson Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri