Un fost angajat Apple a dat in judecata compania sustinand ca Steve Jobs, cofondatorul gigantului IT, i-a promis o slujba pe viata in cadrul producatorului american, noteaza LA Times.com.
Dat afara la inceputul acestui an, Wayne Goodrich, responsabil in trecut de evenimentele publice ale Apple sustine ca a fost “confidentul, apropiatul si sfatuitorul” lui Steve Jobs, omul care a transformat compania din Cupertino intr-un gigant IT mondial.

Suparat pe modul in care s-a renuntat la el, Goodrich a dat in judecata compania pentru “practici neloiale in afaceri si incalcarea termenilor contractului incheiat”. Totodata, acesta va cere daune pentru “pierderea actiunilor, a beneficiilor, a salariului si a suferintei emotionale provocate”.

Goodrich isi doreste sa primeasca din partea Apple compensatii pentru actiunile detinute in 2008, care se ridicau la o valoare de 97,20 dolari/actiune. Avocatul sau sustine ca Apple l-a dat afara pe fostul angajat pentru a nu-i acorda aceste drepturi.

Lui Wayne Goodrich, care a lucrat alaturi de Steve jobs inca din 1998, i s-a spus ca va avea mereu un loc in companie, iar acest lucru s-a petrecut pentru prima data in mai 2005 in cadrul unei intalniri fata in fata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri