Furnizorul de solutii informatice S&T a contribuit la implementarea sistemului SAP pentru filiala din Romania a grupului Germanos, cu scopul de a fluentiza activitatea acesteia.
Pentru a realiza o integrare mai rapida a datelor provenite din activitatile curente ale subsidiarei din Romania, grupul grec de distributie Germanos a luat decizia de a gestiona cu ajutorul sistemului SAP procesele financiar-contabile si logistice ale filialei din Romania.

Criteriul de baza in alegerea partenerului pentru aceasta implementare, a fost calitatea consultantilorSAP, pornindde lasuccesul proiectelor in care acestia au fost implicati. Expertiza echipei SAP a S&T Romania a fost, astfel, determinanta, compania castigatoare fiind selectata in urma analizei ofertelor primite din partea a trei companii locale.

Analiza initiala a determinat clientul sa opteze pentru implementarea modulelor Financiar, Controlling, Vanzari si distributie si Managementul materialelor. Proiectul s-a derulat pe parcursul a 5 luni, fiind dezvoltat si pus in practica de o echipa mixta formata din 15 membri ai centrului de competenta SAP din Grecia, al grupului Germanos si 5 consultanti SAP ai S&T Romania.

Contributia echipei de consultanti SAP ai S&T Romania a constat in adaptarea template-ului creat lanivel de grup, la necesitatile locale. S-au avut in vedere atat normele legale, cat si specificul pietei romanesti, pornind de la un set complex de cerinte ale utilizatorilor romani ai Germanos.

Apreciem eficienta cu care grupul de consultanti SAP ai S&T Romania au lucrat la acest proiect. Timpul scurt de implementare, precum si flexibilitatea de care au dat dovada ne indreptateste sa afirmam ca selectarea S&T Romania ca partener in acest proiect a fost cea mai buna alegere, a declarat domnul Nikos Kakoulidis, Country Manager Germanos Romania.

Printre avantajele imediate identificate de catre utilizatori dupa introducerea acestei platforme se numara stabilitatea sistemului informatic, integritatea datelor si, nu in ultimul rand, raportarea consolidata la nivel de grup. Rezultatele remarcabile si experienta de utilizator inregistrate in urma implementarii au determinat beneficiarul sa ia in consideratie extinderea adoptarii solutiilor SAP. Acordul dintre Germanos si S&T Romania impune confidentialitatea datelor financiare ale proiectului.

S&T Romania este un important funizor de servicii IT, membra a grupului S&T AG, listat la bursa din Viena si care activeaza in 19 tari din Europa Centrala, de Est si de Sud.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri