51% dintre americani considera ca vremea rea afecteaza tehnologia “cloud computing” in timp ce alti 95% spun ca nu folosesc deloc produse “in cloud”, conform unui sondaj al Wakefield Research, citat de presa internationala.
Cu toate acestea, cei mai multi dintre noi folosim servicii cloud, desi nu constientizam, neaparat acest lucru – online banking, shopping online, retele sociale sau stocarea de fotografii si muzica pe terte site-uri, toate acestea au in spate servicii de cloud computing.

Circa o treime din cei 1000 de adulti ce au raspuns chestionarului au spus ca tehnologia cloud este una care va aparea “in viitor”. In ciuda confuziilor, 59% considera ca “locul de munca al viitorului” va avea ca punct central (si) tehnologii cloud.

22% dintre respondenti au spus ca au mintit cel putin o data, in special la munca, spunand ca stiau ce inseamna cloud computing, desi atunci nu cunosteau acest termen.

Ce este cloud computing? Intrebati acest lucru, majoritatea a spus ca este chiar un “nor pufos”, cerul sau ceva legat de vreme. Doar 16% au spus ca are legatura cu un sistem de stocare de pe care si pe care se pot accesa fisiere de la distanta, prin intermediul unei conexiuni la Internet.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri