Cu numai cateva zile inainte de lansarea viitorului iPhone, pe internet circula un nou clip video care infatiseaza posibilul nou smartphone al producatorilor americani de la Apple.
Carcasa si display-ul telefonului sunt vizibil mai mari, comparat fiind cu modelele precedente, insa nu exista niciun detaliu care sa puna in evidenta capacitatile ecranului sau caracteristicile noului terminal mobil.




A devenit deja o obisnuinta ca Apple sa fie tinta zvonurilor pe internet inaintea unor lansari importante. La fel s-a intamplat si in cazul generatiilor mai vechi ale iPhone, cat si in cazul iPad sau alte dispozitive create de producatorul american.

Mai mult decat atat, speculatii s-au facut si in ceea ce priveste data oficiala de lansare a iPhone, fiind voci care sustin ca Apple va organiza o conferinta pe 12 septembrie, altele care sustin ca pe data de 21 a lunii va avea loc un eveniment.

Certitudinile privind viitorul iPhone tin de dimensiunea mai mare a ecranului, Apple urmand sa renunte la ecranul de 3,5 inch in schimbului unuia de cel putin 4 inch.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri