Senior Software, furnizor local de solutii de management al resurselor firmelor (ERP) pentru distributie, pro¬duc¬tie si servicii, anunta o crestere de 26% a vanzarilor in S1 2012, fata de perioada similara a anului trecut, pana la circa 3,6 mil. lei, conform companiei.
Evolutia pozitiva se datoreaza atat investitiilor in cresterea intuitivitatii sistemelor oferite, cat si a specializarii si pregatirii angajatilor. Alaturi de sistemele destinate managementului lantului logistic adaugate in portofoliu in anul curent, compania anunta pentru aceasta toamna lansarea unor noi solutii dedicate automatizarii si optimizarii activitatilor de promovare si vanzare, conform companiei.

Senior Software a incheiat semestrul 1 2012 cu o crestere de 26% a vanzarilor fata de perioada similara a anului trecut, datorata abordarii directe a celor mai stringente probleme ale clientilor: reducerea presiunii asupra cash-flow-ului si cresterea calitatii vanzarilor.

In ceea ce priveste investitiile facute in 2012, mare parte dintre acestea s-au realizat in angajati, numarul lor crescand cu 23%, si in punctul de lucru din Constanta, care a beneficiat de o extindere a spatiului de birouri cu 50%, in principal datorita maririi echipei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri