Lansat in urma cu doua saptamani si pus in vanzare la finalul saptamanii trecute, cel mai nou smartphone al celor de la Apple are probleme cu finisajele, dupa cum sustin clientii nemultumiti de pe forumul MacRumors.com, scrie GSMArena.com.
Numerosi cumparatori ai modelului negru s-au plans ca iPhone 5 are zgarieturi si defecte pe suprafata, indoiturile in carcasa metalica sau vopseaua scrijelita fiind numai cateva din problemele care nu-i incanta deloc pe cei ce au cumparat un iPhone 5.

Producatorul american isi asuma problemele si va recurge la inlocuirea oricarui dispozitiv cu defecte, dar problemele de finisaj denota o “neatentie” a departamentului de control a calitatii de la Apple sau chiar o economie la materiale programata de companie.

Daca Apple va recunoaste in mod public aceste probleme, imaginea companiei americane ar avea foarte mult de suferit.

Dupa ce ani la randul Apple si-a obisnuit clientii cu produse de o calitate superioara si fara astfel de probleme, iPhone 5 se pare ca a spart barierele. Este foarte posibil ca un singur lot sa fi avut de suferit, dar motivele exacte nu se cunosc pana in prezent.

UPDATE! Hartile, o problema a noului iPhone

O data cu lansarea iPhone 5, Apple a eliminat din sistemul de operare iOS 6 aplicatia Google Maps inlocuind-o cu o creatie proprie de harti, bazata pe un continut al TomTom, in urma caruia utilizatorii s-au plans ca exista orase care lipsesc in totalitate si altele care sunt plasate in mod eronat sau ca in anumite localitati lipsesc obiective importante, precum garile.

Aceste lucruri au fost depistate pana acum in Marea Britanie si in orasul american New York – unde utilizatorii noului gadget s-au plans ca, spre deosebire de Google Maps unde indicatiile in timp real pentru transportul in comun mergeau bine, pe noua aplicatie ele nu functioneaza.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri