Apple a vandut un numar record de peste 5 milioane de iPhone-uri in primele trei zile de la lansare, in timp ce analistii anticipau ca livrarile ar putea atinge in primul weekend pana la 10 milioane de unitati, relateaza presa internationala.
Vanzarile sunt peste cele inregistrate de iPhone 4s care a raportat peste 4 milioane de unitati comercializate in primele trei zile de la lansare, din luna octombrie a anul trecut.

Cererea pentru iPhone 5 a depasit oferta initiala, astfel ca o parte din precomenzile primite de companie vor fi onorate si in octombrie.

Stocurile din magazine au fost epuizate, dar acestea vor continua sa fie aprovizionate regulat cu noile modele.
iPhone 5 este cel mai subtire si mai usor smartphone al Apple de pana acum, avand un ecran de 4 inch, mai mare decat precedentele generatii avand o greutate de numai 112 grame.

Noul iPhone este disponibil in Statele Unite, Australia, Canada, Franta, Germania, Hong Kong, Japonia, Singapore si Marea Britanie, iar din 28 septembrie va fi prezent pe pietele din alte 22 de tari. Pana la sfarsitul acestui an, iPhone va fi la vanzare in 100 de state.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri