Kaspersky Lab si Network One Distribution (NOD) au semnat un parteneriat pentru distribuirea solutiilor de securitate pe piata din Romania. Prin intermediul retelei Network One Distribution vor fi disponibile, online si retail, atat suitele de securitate Kaspersky Lab pentru companii, cat si cele pentru utilizatorii individuali.
„Kaspersky Lab isi desfasoara activitatile de business exclusiv prin intermediul partenerilor, atat la nivel global, cat si local”, spune Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria.

Kaspersky Lab este unul dintre cei mai importanti producatori de solutii de securitate endpoint din lume.

Acesta ofera tehnologii de protectie anti-malware, inclusiv tehnologii cloud si de control al aplicatiilor, functii proactive (scanarea de vulnerabilitati), precum si controlul dispozitivelor externe si al politicilor de retea, inventarierea hardware & software si diagnosticarea de la distanta, toate administrate centralizat.

Potrivit managerului Kaspersky, piata se afla inca in plin proces de redresare, fiind, in continuare, influentata de mai multi factori - de la o incetinire a retail-ului si o circumspectie mai mare a oamenilor cand vine vorba de achizitii, pana la un intreg set de alte cauze, niciodata nu avem o singura cauza.

Piata de securitate IT a crescut de la an la an cu 10%. Estimativ, aceasta se afla undeva la 10 – 11 milioane de euro, arata datele IDC.

Network One Distribution (NOD - cunoscuta anterior cu denumirea Asesoft Distribution), companie avand capital integral romanesc electro-IT, este cel mai important jucator pe piata de distributie electro-IT de la nivel local, cu afaceri de 200 milioane euro in 2011, in crestere cu 37,9% fata de anul anterior. In 2010, Network One Distribution a raportat un rulaj de 145 milioane euro, in crestere cu 45% fata de 2009, cand afacerile s-au ridicat la 96,7 milioane euro. In prezent, compania desfasoara operatiuni pe pietele din Romania si Moldova.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri