Consiliul National al Audiovizualului a decis amanarea acordarii de licente in cazul Digi World si Digi Life, la propunerea lui Lóránd Turos, membru CNA. Consiliul a dorit sa verifice in ce masura aparitia celor doua posturi ar putea afecta legea privind principiul must carry, scrie Pagina de Media.

„Ar trebui sa exista o concurenta reala. Dar aici nu e vorba doar de RDS, ci o firma de transport de semnal care are un fel de monopol si decide care sunt programele oferite. In momentul in care este si producator de content si are propriul post de televiziune, normal ca exista tendinta de a elimina concurenta”, spune Lóránd Turos.

In prezent, RCS&RDS detine in totalitate posturile Digi 24 HD, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Digi Film 1, Digi Film Pay per View si Digi Premium si mai are actiuni la televiziunile Music Channel, H!T Music Channel, UTV.

RCS & RDS este cel mai mare furnizor de televiziune pe piata locala si unul dintre cei mai mari operatori din regiune, compania avand activitati si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri