Tim Cook, director executiv al Apple, si-a cerut scuze pentru problemele descoperite la aplicatia Maps inclusa in sistemul de operare iOS 6 si a sugerat alternative pana cand problemele vor fi rezolvate, scrie MyBroadband.

Tim Cook si-a cerut scuze vineri clientilor frustrati de erorile multiple pe care le intampina atunci cand folosesc noul serviciu Maps si, intr-o miscare total neobisnuita pentru gigantul american, acestia sunt indemnati sa foloseasca produsul rival Google Maps.

Este o situatie extrem de rara pentru Apple care, in trecut, prin vocea co-fondatorului companiei Steve Jobs, nega orice probleme si era chiar sfidatoare.

Utilizatorii s-au plans ca noul serviciu Maps contine erori geografice si lacune in informatii. De asemenea, serviciul nu are optiuni care au facut din Google Maps un produs atat de popular pentru tranzit sau trafic rutier.

“Ne pare extrem de rau pentru frustrarile cauzate clientilor nostri si facem tot ceea ce este posibil pentru a face din Maps un produs mai bun”, a transmis Cook intr-o scrisoare deschisa catre clientii companiei.

In mod total neobisnuit, a indemnat utilizatorii sa downloadeze aplicatia rivala Google Maps din magazinul de aplicatii, pana cand vor fi rezolvate problemele cu Maps.

Cook a subliniat ca mai mult de 100 de milioane de device-uri iOS folosesc noul Apple Maps si ca pe masura ce numarul acestora va creste si sistemul de cartare va deveni mai bun.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri