Cosmote Romania isi extinde acoperirea de voce si date, oferind servicii de comunicatii mobile pentru toata reteaua de metrou Bucuresti, conform companiei.

Astfel, clientii Cosmote vor putea sa vorbeasca cu prietenii, familia sau colegii in timpul calatoriei lor spre casa, serviciu sau spre o intalnire.

„Metroul este unul dintre cele mai utilizate si populare mijloace de transport din Bucuresti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin imbunatatirea capacitatii, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si acoperirea retelei, pe zonele de voce si pe date, venim in intampinarea nevoilor de comunicare ale clientilor nostri”, a declarat Lampros Iskos, chief technology officer, Cosmote Romania.

Compania acopera toata zona de metrou cu servicii 2G si 3G si va continua dezvoltarea acoperirii de la metrou (linii sau statii noi).

Serviciile 3G sunt disponibile pentru peste 68% din populatie. Baza de clienti 3G a crescut semnificativ in primul semestru, cu 113% comparativ cu prima jumatate a lui 2011.

In prezent, reteaua de metrou Bucuresti se intinde pe 69,25 km de linii duble, distribuiti pe patru magistrale si 51 de statii. Distanta medie dintre doua statii este de 1,5 km.

Oferta Cosmote vine dupa cea a Orange si Vodafone Romania care au acoperit deja zona metroului din Capitala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri