FIFA 13, cel mai recent simulator de fotbal lansat de Electronic Arts, a stabilit un nou record de vanzari pe piata de gaming, fiind comercializat in primele cinci zile de la lansare in peste 4,5 milioane de exemplare, scrie publicatia britanica Metro.
Dupa ce a reusit ca in numai 24 de ore sa fie vandut in peste 1,2 milioane de exemplare numai in Marea Britanie, jocul a fost un succes nesperat pentru studiourile EA, fiind un adevarat reviriment pentru producatorii americani, care se confuntau cu mari probleme financiare.

FIFA 13 a devenit, conform declaratiilor reprezentantilor Electronic Arts, cel mai bine vandut joc din 2012 si cel mai rapid vandut simulator sportiv din toate timpurile.

Succesul noului joc este datorat in foarte mare parte recenziilor bune primite de gameri pe marile site-uri dedicate pasionatilor de profil.

Sunt sanse ca acest “titlu” sa ii fie luat in urmatoarea perioada de timp cand cei mai mari producatori pun deja la punct lansarea mai multor jocuri video care pot schimba radical ierarhiile.

Printre cele mai asteptate jocuri din urmatoarea perioada se numara: Dishonored, Medal of Honor: Warfighter, Need For Speed: Most Wanted, Assassin’s Creed 3, Call of Duty: Black Ops 2, Hitman: Absolution sau FarCry 3.

Pentru mai multe detalii trebuie sa cititi: Cele mai importante lansari de jocuri programate pe finalul acestui an
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri