Competence Call Center (CCC), companie de servicii de call center, va mai recruta in jur de 70 de oameni pana la finalul anului, conform unui comunicat de presa de organizatorii evenimentului de resurse umane “Angajatori de Top”.
“Pozitiile se adreseaza in mod egal studentilor, proaspetilor absolventi si persoanelor cu experienta in industria de customer care. Focusul nostru este atat pe limbi straine, franceza, spaniola, germana, rusa, etc, cat si pe limba romana”, a declarat Iuliana Circu, human resources team management, CCC.

De altfel, la inceputul verii, oficialii companiei declarau pentru wall-street.ro ca pana la finalul anului vor sa angajeze in jur de 100 de oameni.

Competence Call Center este o companie fondata la Viena in 1998, care este activa pe piata locala din 2007.

La inceputul lui iulie anul acesta, furnizorul de servicii avea un centru de 400 de angajati la Bucuresti, dintre care in jur de 100 au fost recrutati de la inceputul anului, in special pentru pozitii de agenti de relatii cu clientii sau agenti de vanzari.

CCC furnizeaza in Romania servicii de comunicare scrisa (scrisori, fax, e-mail, online chat), de business process outsourcing, social media (managementul continutului din social media, solutii pentru live chat) si servicii de back office pentru companii din domeniul bancar, al telecomunicatiilor, automotive, online, publishing si aerian.

Citeste si:
Competence Call Center: Vrem sa deschidem un nou centru in Romania. Sase orase sunt pe lista

CCC vrea sa angajeze 100 de oameni pana la finalul anului

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri