Furnizorul de solutii si servicii software iQuest estimeaza ca va inregistra in acest an o cifra de afaceri de peste 19 milioane de euro, in crestere cu circa 20% fata de anul trecut, a anuntat marti compania.
"Aprecierea este una moderata, iar compania ar putea depasi acest nivel al afacerilor. Aproximativ 90% dintre afacerile iQuest sunt realizate cu companii din Europa de Vest, cu precadere in Germania, Elvetia, Marea Britanie si tarile Scandinave, iar printre clientii pentru care iQuest livreaza solutii si servicii customizate de software se numara companii precum Roche, Vodafone, Puma, Financial Times sau Virgin Atlantic Airlines", se arata intr-un comunicat al iQuest preluat de Mediafax.

iQuest a angajat in acest an 93 de salariati, personalul urmand sa fie extins si anul viitor, cu 40 de oameni.

Compania a fost fondata de Cornelius Brody, CEO, are peste 450 de angajati, centre de dezvoltare software la Brasov, Cluj-Napoca si Sibiu, sediul central la Frankfurt am Main si birouri de consultanta la Bucuresti, Göteborg, Budapesta si Palo Alto (SUA).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri