Galaxy S3, varful de gama al producatorului sud-coreean de echipamente mobile Samsung, continua sa se vanda foarte bine la nivel mondial, reprezentanta companiei din Polonia anuntand depasirea pragului de 30 de milioane de unitati comercializate in primele cinci luni de la lansare, noteaza DigitalTrends.com.
Smartphone-ul celor de la Samsung a atins in luna septembrie un numar de 10 milioane de unitati comercializate la nivel global, pentru ca la inceputul lunii octombrie pragul sa atinga 20 de milioane de unitati vandute.

Calculat la aceeasi perioada de cinci luni, Samsung Galaxy S3 s-a vandut de 3 ori mai bine decat predecesorul sau Galaxy S2, care a fost vandut in circa 10 milioane de unitati.

In ciuda competitiei puternice cu smartphone-urile Apple, Galaxy S3 se indreapta spre titlul de cel mai bine vandut gadget al acestui an.

In asteptarea iPhone 5, vanzarile iPhone 4S au scazut in ultimele saptamani, totalizand in perioada iulie-septembrie circa 26,9 milioane de unitati vandute, potrivit IDC.

Galaxy Note II, 3 milioane unitati vandute


Galaxy Note 2, a doua generatie a telefonului-tableta dezvoltat de Samsung s-a vandut in primele doua luni de la lansare in aproximativ 3 milioane de unitati la nivel global, de trei ori mai bine decat predecesorul sau, dupa cum relateaza publicatia TechCrunch.

Noul Galaxy Note, cu un design inspirat de la Galaxy S3, are un ecran de 5.5 inch, un procesor quad-core Exynos de 1,6 GHz si vine echipat cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Rezolutia display-ului Super AMOLED este similara modelului precedent, de 1280 x 720px, desi diagonala ecranului este cu 0,2 inch mai mare.

Materialele folosite, dar si liniile de design sunt similare cu Galaxy S3.

Trebuie sa citesti si A fost lansat Galaxy Note 2: cum arata si ce noutati aduce telefonul-tableta al celor de la Samsung



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri