Microsoft lucreaza la finalizarea suitei Office pentru smartphone-uri si tablete echipate cu iOS si Android, care ar urma sa fie lansata in primavara anului viitor, sustine The Verge.com.
Microsoft Office este in prezent cea mai utilizata suita de aplicatii de birou si una din cele mai importante surse de venit ale companiei americane.

O informatie privind lansarea unui soft si pe platformele mobile este asteptata de foarte mult de catre utilizatori, iar acest lucru va deveni posibil in prima parte a anului viitor.

Este de asteptat ca la finalul lunii februarie, inceputul lunii martie sa fie disponibila versiunea pentru iOS pentru ca din luna mai sa apara si varianta pentru Android.



Aplicatiile native pentru platformele mobile vor fi initial disponibile in mod gratuit, prin intermediul magazinelor virtuale de care dispun atat Google cat si Apple.

Publicatia mai scrie ca pentru folosirea suitei de la Microsoft utilizatorii dispozitivelor care nu folosesc un sistem de operare Windows vor trebui sa detina un cont Microsoft.

Totusi, utilizatorii nu vor putea beneficia la maximum de solutiile Office: pentru posibila editare a documentelor, utilizatorii vor fi nevoiti sa plateasca.

Foto: captura ihelplounge.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri