Mai multi clienti si utilizatori ai tabletei Surface lansata de Microsoft sustin ca au intampinat probleme cu tastatura Touch Cover al carei invelis s-a desprins dupa doar cateva zile de folosire, noteaza presa internationala.
Practic, invelisul flexibil de pe spatele tastaturii Touch Cover da semne de exfoliere ceea ce conduce la o expunere a componentelor electronice cu care tableta vine echipata, informeaza TheGuardian.



Inca nu se cunosc date legate de extinderea problemelor, daca este vorba de un anumit lot sau de un volum mai mare de dispozitive.

Plangerile au venit cu precadere din regiunea Statelor Unite si a Marii Britanii iar sursa problemei ar tine de o deficienta a proiectarii tabletei neobservata in testele dinaintea punerii spre comercializare.

Probleme si cu sunetul


Utilizatorii Surface au mai intampinat o problema, de aceasta data cu sunetul. Mai precis, tableta intra in modul “fara sonor” (mute – n.red) din senin. Aceasta isi revine la volumul initial daca este apasata comanda pentru volum, dar poate fi si un bug al sistemului de operare.

Pana in acest moment Microsoft nu a facut niciun comentariu pe marginea problemelor semnalate. Cel mai probabil reprezentantii companiei americane vor iesi cu o declaratie in cazul in care numarul de reclamatii va creste in urmatoarea perioada de timp.

Tableta "Surface", un dispozitiv cu o diagonala de 10,6 inch, se comercializeaza la un pret de circa 500 de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri