Veniturile rezultate din trimiterea de mesaje text cat si numarul acestora au scazut in al treilea trimestru in SUA, conform unui raport al Mobile Future Forward.
Aceasta reprezinta o premiera pentru piata din State. Astfel, mesajele text par sa cada victima unor noi medii de comunicare precum retele sociale sau servicii de Voice over IP.

Totodata, operatorii telecom nu au mai inovat “de ani buni” pe acest segment. Astfel, servicii precum Apple iMessage care permite doi utilizatori iOS sa trimita mesaje gratuite intre ei “taie” din veniturile jucatorilor din telecom.

Segmentul de date a crescut insa cu 17% in trimestrul trei comparat cu aceeasi perioada a anului precedent, pana la 19,9 miliarde dolari. Serviciile de date reprezinta aproape 43% din veniturile totale ale jucatorilor mobili din State.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri