John Cusa, fost director executiv al distribuitorului Torndado Sistems, este noul director general al Asbis Romania, subsidiara Asbis Enterprises LTD, unul dintre cei mai importanti distribuitori din domeniul IT din zonele emergente din Europa, Orientul Mijlociu si Africa, el urmand sa coordoneze strategiile de management si de vanzari ale companiei.
Cusa este unul din cei mai experimenta si profesionisti in industria IT&C locala, el lucrand din 1994 pana in 2010 pentru Tornado Sistems unde a ocupat diverse pozitii, de la cea de agent de vanzari pana la cea de director executiv. Incepand din 2010, in urma vanzarii diviziei de “business solutions” catre RHS Company, se ocupa de integrarea portofoliului de produse si solutii preluate de la Tornado Sistems. Managerul este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Cibernetica Economica si detine o diploma MBA din partea ASEBUSS, obtinuta in anul 2007.

“Cusa va avea sarcina de a pozitiona strategic reprezentanta Asbis Romania, prin actiuni ce vizeaza improspatarea canalului de parteneri, atragerea de noi branduri si eficientizarea suportului oferit clientilor”, a spus Serhei Kostevitch, CEO Asbis Enterprises.

Romania este subsidiara locala a grupului Asbis Enterprises PLC, distribuitor IT cu sediul in Cipru.

Grupul infiintat in 1990, grupul este prezent astazi in 75 de tari din Europa Centrala si de Est, in tarile Baltice, in tarile membere CIS, in Orientul Mijlociu si in Africa. Comercializeaza, de asemenea, produse sub marca proprie: Prestigio (dispozitive de stocare externe, accesorii UBS acoperite cu piele, dispozitive GPS etc) si Canyon (produse de retelistica si alte dispozitive periferice). Compania are sucursale in 29 de tari, peste 1240 de angajati si o cifra de afaceri de 1,48 miliarde de dolari in 2011.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri