F64 Studio, cel mai mare retailer specializat in echipamente foto-video de pe piata locala, va oferi noi reduceri in acest weekend, promotiile de Black Friday urmand sa fie disponibile pana pe 25 noiembrie.
In urmatoarele ore, compania va anunta noile produse incluse in campanie si reducerile de care vor beneficia. Ofertele vor fi anuntate pe site, cu ajutorul unui newsletter trimis catre abonati, pe Facebook si Twitter.

Retailerul ofera reduceri de pana la 50% pentru aparate foto din categoria compactelor, DSLR-urilor si aparatelor profesionale high-end, aparate mirrorless, obiective si accesorii.

De la lansarea promotiilor la miezul noptii si pana dimineata stocul de produse a fost epuizat pentru foarte multe dintre categorii.

Pana in jurul orei 15.00, numarul de comenzi inregistrate a fost de 20 de ori mai mare fata de numarul estimat initial. Produsele care au inregistrat vanzari in timp record au fost in primul rand aparatele foto (in special, ofertele Nikon si Sony), urmate de obiective si accesorii.

“Acesta este primul an in care am decis sa ne implicam in initiativa Black Friday, pregatind un stoc cu mii de unitati care au beneficiat de reduceri considerabile”, a afirmat Marian Alecsiu, directorul general al F64 Studio.

Traficul pe site a depasit estimarile initiale, cresterea fiind de 20 de ori mai mare decat in mod obisnuit, iar datorita numarului foarte mare de comenzi online, procesarea datelor s-a facut cu dificultate.

De asemenea, showroom-ul din apropiere de Piata Unirii a fost vizitat in primele ore al zilei de peste 1.000 de clienti, cu mult peste media zlinica.

Campania Black Friday la F64 Studio cuprinde echipamente de la producatori precum Canon, Nikon, Fuji, Tamrac, Elincrom,Giottos, SanDisk, Olympus, Tamrac, Lowepro, Crumpler, Kata si Think Tank Photo.

F64 Studio este o companie fondata in 2001 care este detinuta in proportii egale de catre Daniela Dorina Becheru si Marian Dan Alecsiu, conform datelor de la Registrul Comertului.

Black Friday (Vinerea Neagra) este un conceput preluat din SUA care marcheaza debutul cumparaturilor de Craciun pe piata americana.

Evenimentul are loc in prima vineri dupa Ziua Recunostintei si este una dintre zilele cu cele mai mari reduceri de preturi si vanzari in randul magazinelor din America. Pentru ca toata lumea sa poate profita de cele mai bune oferte, majoritatea companiilor ofera zi libera angajatilor sai.

Reducerile de Black Friday au devenit foarte populare si in Romania incepand de anul trecut, cand mai multe site-uri au ramas fara produse pe stoc si au fost blocate ca urmare a numarului mare de vizitatori.

Denumirea Black Friday provine din Philadelphia, unde era folosita pentru a descrie traficul extrem de dificil creat dupa Ziua Recunostintei. In prezent, termenul are conotatii economice intrucat in aceasta perioada retailerii se asteapta sa intre “pe negru”, adica sa aiba profit, in comparatie cu “pe rosu”, adica pierderi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri