Operatorul de plati in numerar si online PayPoint a avut in Romania venituri de 12,2 milioane lire (15,04 milioane euro) in primul semestru financiar, incheiat la 30 septembrie, in crestere cu 2,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul avansului tranzactiilor pentru plata facturilor, conform Mediafax.
Volumul tranzactiilor de plata a facturilor a crescut cu 38% in primul semestru financiar fata de perioada similara a anului precedent, la 11,6 milioane de operatiuni, se arata intr-un comunicat al companiei.

Totodata, rezultatul a fost sustinut de utilizarea serviciului de transfer de bani lansat anul trecut, de avansul numarului de tranzactii de incarcare electronica a cartelelor telefonice preplatite, cu 4%, si de extinderea portofoliului de servicii, compania avand patru furnizori parteneri noi.

Reteaua de magazine de proximitate partenere PayPoint a crescut cu 9,7%, la peste 7.000 de puncte de plata la finele lunii septembrie.

"Pentru viitor vizam dezvoltarea retelei de comercianti si diversificarea portofoliului de servicii, cu accent pe o promovare eficienta a serviciilor PayPoint disponibile consumatorilor", a afirmat directorul PayPoint Romania, Mugur Dogariu.

PayPoint plc, principalul operator de plati in numerar si online din Marea Britanie, a raportat pentru cele sase luni 345 milioane tranzactii procesate la nivelul grupului, in crestere cu 18% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Grupul a avut venituri nete de 49,3 milioane lire sterline (60,8 milioane euro), in crestere cu 17,7% fata de anul anterior, si un profit inainte de impozitare de 18,3 milioane lire sterline (22,56 milioane euro), in crestere cu 15,5 %.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri