Microsoft s-a laudat privind vanzarile Windows 8 subliniind ca au vandut 40 de milioane de licente. Compania a subliniat de asemenea ca upgrade-urile la Windows 8 le-au depasit pe cele pentru Windows 7, pe aceeasi perioada de timp. Cu toate acestea, zvonurile care circula indica faptul ca giganul american nu este multumit de rata de adoptie a sistemului de operare, scrie SlashGear.com.
Conform acestui zvon, rata de adoptie nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor interne. Sursa pretinde de asemenea ca Microsoft da vina pe producatorii si “inabilitatea lor de a oferi” hardware competitiv. Wired raporteaza ca producatorii de computere spun ca nu este vina lor ca Windows 8 nu se vinde mai bine.

Cu toate acestea, majoritatea producatorilor de computere (cum este de altfel si de asteptat) au subliniat ca vanzarile se incadreaza in asteptarile lor.

Producatorii de PC-uri spun ca vanzarile vor creste stabil si pe parcursul anului urmator. Multi dintre acestia spun ca trebuie sa ne asteptam la cat mai multe device-uri mobile bazate pe Windows 8.

Cum ti se pare Windows 8? Ai face upgrade de la Windows 7? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri